Butlletí de noticies

* indica que és obligatori

Naikare utilitzarà la informació la información que proporcionis en aquest formulari per enviar-te novetats (nous tallers, productes, etc.) i/o promocions. Marcant alguna de les següents caselles, dónes el teu consentiment per a que t'enviem aquests correus. No et preocupis, nosaltres també odiem el correu brossa.

Pots canviar d'opinió en qualsevol moment fent clic a l'enllaç de cancel·lar la subscripció que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebis de la nostra part, o posant-te en contacte amb nosaltres a naikare@naikare.es. Tractarem la teva informació amb respecte. Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visita el nostre lloc web. Fent clic al següent botó, acceptes que puguem processar la teva informació d'acord amb aquests termes.

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. Fent clic a sota per subscriure't, acceptes que la teva informació es transfereixi a Mailchimp per al seu tractament. Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.