Política de privacitat

Aquesta política de privacitat estableix la forma en què es gestionaran les dades personals en els llocs web sota el domini naikare.es (www.naikare.es i shop.naikare.es), complint amb el RGPD. És imprescindible que la llegeixis i acceptis abans de seguir navegant.

1. Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del responsable: Mercè Capell López
 • Nom comercial: Naikare
 • NIF: 35066499-D
 • Direcció: Carrer de Roger de Flor, 142, baixos 2ª, 08013, Barcelona, Espanya
 • Correu electrònic: naikare@naikare.es
 • Activitat: Botiga minorista, artesania

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a l’anterior direcció o a través del nostre formulari de contacte.

2. Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a Naikare estem tractant dades personals que li concerneix o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades; en aquest cas únicament es conservaran per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Naikare deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que ens hagis facilitat que t’incumbeixin en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que els concerneixen infringeix el Reglament.

3. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Aquesta web utilitza diferents sistemes de captura d’informació personal, requerint sempre el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.

Com a usuari tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Sistemes de captura d’informació personal que utilitzem:

 • Formularis de subscripció a butlletins: Dins el lloc web existeixen diversos formularis per activar la subscripció al butlletí de notícies de Naikare. Aquests formularis només recullen el correu electrònic i en ocasions el nom per poder enviar aquest butlletí, promocions i ofertes especials.
  El butlletí o newsletter està gestionat per Mailchimp. T’informem que les dades que ens facilites estaran ubicades en els servidors de Mailchimp (proveïdor de Naikare) fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, la informació del qual està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.
 • Formularis de contacte: Sol·licitem el nom i l’email per respondre als requeriments dels usuaris de Naikare. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa en el lloc web, els serveis que es presten a través d’ell, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T’informem que les dades que ens facilitis estaran ubicades en els servidors de SiteGround (proveïdor de Naikare) dins de la UE.
 • Formularis de finalització de compra: a la botiga online, un cop es finalitza la compra, es recullen totes les dades necessàries per a l’enviament del producte i la generació de la factura. Estem parlant de nom i cognoms, adreça, DNI/NIF/NIE, email, telèfon i dades de pagament. Addicionalment, la IP de l’usuari també s’emmagatzemarà per raons de seguretat, com la detecció d’usuaris maliciosos o spam. T’informem que les dades que ens facilitis estaran ubicades en els servidors de SiteGround (proveïdor de Naikare) dins de la UE.
 • Formularis d’inscripció a tallers: per inscriure’s als tallers que tenen lloc a Naikare, l’usuari ha de deixar el seu nom i cognoms, un correu electrònic i opcionalment un telèfon com a mètodes de contacte. A més, si l’usuari decideix fer el pagament de la paga i senyal amb targeta de crèdit, el sistema recollirà les dades d’aquesta només per efectuar el pagament. T’informem que les dades que ens facilitis estaran ubicades en els servidors de SiteGround (proveïdor de Naikare) dins de la UE.
 • Seguretat web: per raons de seguretat (vetar hosts maliciosos, detectar intents de hacking, detectar intents d’accés a fitxer interns, etc.), la IP de l’usuari pot ser emmagatzemada a la base de dades mitjançant l’extensió de seguretat web iThemes Security. T’informem que aquesta IP estarà ubicada en els servidors de SiteGround (proveïdor de Naikare) dins de la UE.

Existeixen altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega per aquest web, que es detalla a la política de cookies.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a través dels diferents formularis són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, l’usuari garanteix que tota la informació facilitada correspon amb la seva situació real, que està posada al dia i és exacta. A més, l’usuari s’obliga a mantenir en tot moment les seves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Naikare com a titular del web naikare.es, o a tercers amb motiu de la utilització d’aquestes dades.

Informació sobre la seva targeta de crèdit

Per garantir la seva seguretat, Naikare no emmagatzemarà cap de les dades de la seva targeta de crèdit. En el moment de la tramitació de la seva comanda, les dades de la seva targeta es transmetran, amb la finalitat exclusiva de la realització del pagament corresponent a la seva comanda, a l’entitat financera de primer ordre seleccionada per Naikare per a la tramitació del pagament. Les seves dades es transmetran xifrades i d’acord amb els més avançats estàndards de seguretat.

4. Contingut incrustat d’altres llocs web

Les pàgines en aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres llocs web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altre lloc web.

Aquests llocs web poden recollir dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

5. Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les teves dades és el consentiment.

Per contactar, subscriure’s o sol·licitar qualsevol dels productes/serveis que oferim en aquest lloc web es requereix el teu consentiment amb aquesta política de privacitat.

I les ofertes comercials que puguis rebre de productes i serveis està basada en el consentiment que se’t demana sense que, en cap cas, la retirada d’aquest consentiment condicioni la teva subscripció.

6. Durant quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

7. A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Per proporcionar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la nostra activitat, compartim dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionats atenent al compliment dels drets que preservem en aquest web.

 • Hosting: SiteGround tracta les dades d’usuaris i prescriptors web amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting i correu electrònic a Naikare. Més informació a siteground.es
 • Plataforma web: Desenvolupada en WordPress per Gerard Blanco amb direcció fiscal a Ramat HaSharon, Israel. Gerard Blanco tracta les dades del web per oferir suport tècnic sobre el codi creat per ells. Més informació a www.gerardblanco.com.
 • Pagament online: PayPal i Stripe. PayPal rep i tracta les dades necessàries per a processar el pagament de les comandes fetes a la botiga online, i Stripe fa el mateix per el pagament amb targetes de crèdit. Més informació a paypal.com i stripe.com.
 • Servei de missatgeria física: Packlink tracta les dades dels clients de Naikare amb la finalitat de gestionar l’enviament de les comandes online. Més informació a packlink.es.
 • Enviament de butlletí de notícies: MailChimp, de l’empresa The Rocket Science Group emmagatzema les dades personals de l’usuari, tals com nom i adreça de correu electrònic, per a la subscripció i l’enviament de butlletins electrònics. Més informació a mailchimp.com.
 • Analítica webGoogle Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a Naikare a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de naikare.es (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

8. Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Naikare, en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

9. Canvis en la present Política de Privacitat

Naikare es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria.

10. Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, Naikare no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis de subscripció al butlletí de notícies que hi ha al lloc web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre tal butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

De part de Naikare t’agraïm el temps dedicat a llegir aquesta política de privacitat.