Sempre és millor assabentar-se’n el primer

Aquest és el contacte més directe que et puc oferir abans de parlar amb mi de manera directa. Diguem que és l’avantsala.

A la Newsletter t’aviso dels tallers que han de venir, d’ofertes o novetats que t’hagi de fer saber, o fins i tot reflexions. I us ho explico primer a vosaltres, als que esteu apuntats, perquè per a mi és important que puguem mantenir aquest contacte entre tu i jo, de manera bidireccional.

És a dir, que pots contestar als mails que t’enviaré si tens dubtes o em vols comunicar alguna cosa. Allà hi seré, a l’altra banda de la pantalla.

Però no et preocupis per si t’omplo el correu de mails, tots odiem el correu brossa!

* indica que és obligatori

Naikare farà servir la informació que proporcionis en aquest formulari per enviar-te novetats (nous tallers, productes, etc.) i promocions. Marcant algunes de les caselles següents, dónes el teu consentiment perquè t’enviem aquests correus.

Pots canviar d’opinió en qualsevol moment fent clic a l’enllaç de cancel·lar la subscripció que hi ha al peu de pàgina de qualsevol correu electrònic que rebis de la nostra part, o posant-te en contacte amb nosaltres a naikare@naikare.es. Tractarem la teva informació amb respecte. Per obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visita el nostre lloc web. En fer clic al següent botó, acceptes que puguem processar la teva informació d’acord amb aquests termes.

Utilitzem Mailchimp com la nostra plataforma de màrqueting. Fent clic a sota per subscriure’t, acceptes que la teva informació es transfereixi a Mailchimp per al seu tractament. Més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.