Assessories

De vegades és difícil començar un projecte. La transició entre la idea que tens al cap i fer-ho realitat amb les teves mans no sol ser senzill.

He estat en aquesta situació i et vull ajudar. Vull acompanyar-te en el teu camí d’aprenentatge i resoldre amb tu aquells dubtes que no saps a qui preguntar. Per això, les consultories són un temps dedicat exclusivament a tu. Només a tu. Perquè puguis parlar-me dels teus projectes i junts donar solució i forma a tot això que no pares de donar-hi voltes.

Sona bé, oi?

Doncs reservar encara és més fàcil: veus el formulari d’aquí a sota? Bé, doncs necessitaré que em deixis el teu correu i m’expliquis el teu cas. Vull poder ajudar-te bé i això implica que invertiré un temps en investigar, crear solucions ràpides per a tu i oferir-te opcions variades. De la mateixa manera, si veig que no et puc assessorar o que és una altra disciplina de la qual no et puc proporcionar informació, també t’ho faré saber abans de concertar qualsevol cita: tant el meu temps com el teu són importants i l’honestedat ha d’anar per davant!

També caldrà saber quins horaris tindries disponibles.

Quan tingui aquesta informació, quadrem horaris i concertem cita. Així de senzill!

Les consultories poden ser presencials online.

Preus

Mitja horaHora completa
25 €40 €

Explica’m el teu cas

Contacto