Tallers d’enquadernació de tres hores per aprendre enquadernacions que puguis repetir a casa sense necessitat de maquinària gran.

Als nostres tallers podràs trobar, per exemple, cosits vistos amb els que puguis “vestir” els teus escrits o pensaments. O cosits coptes on desar els teus dibuixos i les teves obres. O enquadernacions rústiques que simplement vulguis regalar deixant anar la teva creativitat… i tot en una sola sessió.

Tot i que Naikare s’especialitza en el llibre, també organitzarem altres tallers per explorar altres camps amb l’ajuda d’experts convidats, com ara tallers de cal·ligrafia, restauració o il·lustració.

Els grups sempre seran reduïts, de manera que l’atenció que rebis sigui personalitzada i puguis treure el màxim profit del taller.

Naikare posa el material i et dóna les eines. I si tens curiositat per veure com són, fes una ullada a la galeria!

Preguntes més freqüents

Es molt fàcil: 1) Omple el formulari d’inscripció que t’apareixerà dins de cada taller. 2) En el mateix formulari, marca com vols pagar el preu del taller. Si esculls transferència bancària, rebràs per correu electrònic les dades bancàries. Si esculls targeta de crèdit, ho podràs fer des de la mateixa pàgina. 3) Llestos! O vés directament a Contacte i envia’m un correu des del formulari que veuràs.
I tant! Si ho prefereixes, vine a la botiga al carrer Roger de Flor, 142 de Barcelona i ho fas tot en persona.
Si esculls l’opció de realitzar el pagament per transferència bancària, disposes d’1 setmana o fins a 3 dies abans de la data del taller, el que passi abans. Si el termini s’esgota, la teva plaça quedarà cancel·lada.
Si encara no has fet el pagament per confirmar la teva plaça, podem cancel·lar la teva inscripció sense problema. Si per contra ja has fet el pagament de la inscripció al taller i no pots venir al final, no et preocupis. Pots usar-lo per un altre taller o bescanviar aquests diners per productes de la botiga. En tots dos casos, per a procedir contacta amb mi.
El procediment de “reservar” és el mateix que el de “confirmar” la teva plaça. És a dir, el pagament del preu del taller et dóna dret a una plaça al taller. Per tant, només has de trobar el taller que t’interessi i realitzar el pagament. Si al final no poguessis venir, no et preocupis. Pots utilitzar els diners per a un altre taller o canviar els diners per productes de la botiga.
Sempre que hi hagi plaçes lliures, no hauria d’haver cap problema. Contacta’m i ho parlem.
Depèn del taller. Si l’imparteixo jo, és molt probable que el torni a repetir en una altra ocasió. Si l’imparteix una altra persona, dependrà de la disponibilitat d’aquesta.
Dependrà del taller. Per regla general, el preu del taller inclou el material, però és possible que, per les característiques del taller o l’especialitat d’aquest, necessitis portar certes coses. No et preocupis, perquè si fos així, a la informació del taller ja s’explicaria. Les petites eines que es necessiten, te les deixarà Naikare per fer el taller. Però si tu ja tens las teves, pots portar-les.

Més preguntes?

Contacto