Detalls del taller

Data: 28/10/2023

Hora: 17:00 - 18:30

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

MiniWork d’Enquadernació Cintes Vistes

Dins el món de l’enquadernació, com ja aniràs veient, hi ha molts tipus de cosits i tots tenen els seus avantatges. I aquesta no és una excepció.

Com el seu nom indica, l’enquadernació amb cintes vistes deixa visible la costura. Personalment, a mi m’encanta veure els cosits dels llibres: et mostren el treball que ha fet l’artesà i la seva bellesa es pot apreciar a simple vista (hi ha fins i tot alguns cosits que et permeten fer dibuixos amb el fil!). En aquest cas, afegim unes cintes que ens ajuden a subjectar i donen suport al llibre.

Un altre del avantatges que presenta aquest tipus d’enquadernació és que podem obrir el llibre completament a 180º, el que resulta molt útil si necessitem precisió i no trobar-nos amb corbes al paper.

No te preocupis si no tens experiència, nosaltres et guiarem en tot el procés perquè puguis endur-te a casa el teu llibre acabat i llest per omplir-lo.

Vinga, apunta’t!

¿En què consisteix?

En aquest taller aprendrem la tècnica d’enquadernació amb cintes vistes. Durant l’hora i mitja anirem fent la nostra creació perquè al final puguis endur-te el teu propi llibre cosit i el puguis repetir a casa sempre que vulguis. Tot el material necessari el posem nosaltres. Aquest taller és un MiniWork. Això vol dir que sortiràs igualment amb el teu llibre a la mà, però els passos que farem estaran simplificats perquè puguis aprendre el cosit en una hora i mitja.

¿Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per crear el llibre. Això inclou paper estampat, cartrons, fil, agulles, cola, papers per la tripa.
  • Préstec de les eines professionals.
  • Atenció personalitzada.
  • Bon ambient i un temps magnífic dedicat a tu.

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.