Detalls del taller

Data: 02/12/2023

Hora: 17:00 - 18:30

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

MiniWork d’Enquadernació Japonesa amb Tapa Tova

¿Has sentit a parlar de l’enquadernació japonesa?

Estic bastant segura que alguna cosa, per petita que sigui, has escoltat. I, si no, no et preocupis que ara sabràs per què és tan famosa: les enquadernacions japoneses són relativament senzilles, però d’inconfusible bellesa. I és que molts cops no fa falta cosir coses extravagants per a crear una obra que emocionin. Existeixen centenars d’exemples preciosos, d’una gran sensibilitat i delicadesa.

Podem dir que l’enquadernació japonesa és la porta a l’enquadernació artística. Però no t’aturis aquí: és l’entrada a tot tipus de cosits i oportunitats de confeccionar els teus propis quaderns.
Imagina’t: has fet uns dibuixos que per a tu són importants; potser has donat el pas i has començat a escriure; o tens les receptes de la teva àvia que no vols perdre. O, fins i tot, encara no saps com ompliràs els fulls, però saps que algún día els ompliràs amb alguna cosa especial.

Poder cosir-ho, enquadernar-ho tu i donar-li l’embolcall que es mereix et permetrà tenir una obra completament teva.

T’ho imagines? Doncs fem-ho.

I no et preocupis si no tens cap experiència. Deixa’ns ensenyar-te el camí i donar-te la clau d’aquesta porta. Apunta’t!

T’esperem!

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem la tècnica d’enquadernació japonesa, la seva història i el cosit. Durant l’hora i mitja anirem fent la nostra creació perquè al final puguis emportar-te el teu propi llibre cosit i que puguis repetir-ho a casa sempre que vulguis. Aquest taller és un Miniwork. Això vol dir que sortiràs igualment amb el teu llibre a la mà, però els passos que farem estaran simplificats perquè puguis aprendre el cosit en una hora i mitja.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per crear el teu llibre. Això inclou papers estampats, cartrons, fil, agulla, cola, papers per a la tripa.
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Bon ambient i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.