Detalls del taller

Data: 05/03/2022

Hora: 10:00 - 13:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller Àlbum

Sí, en pots comprar un i ja el tens fet i llest per poder enganxar les teves fotos. De fet, pots fins i tot encarregar-me’l a mi. Però pensa en un regal personal. Per a tu o per algú que estimes. L’acció, l’esforç i la intenció que hi ha darrere d’aquest regal.

No em malinterpretis: el valor d’un àlbum fet a mà artesanalment aquí a Naikare és alt. Li posem sempre el màxim d’amor i cura possible, perquè sabem que a dins ho ompliràs amb records molt preciats i sabem com d’important és. Però ara t’ofereixo una altra opció:

T’ofereixo l’opció de venir i fer-lo tu; d’aprendre com amb una tripa preparada d’àlbum i els papers i estampats escullits per tu, pots crear un àlbum pràcticament desde zero. Tots els detalls controlats i organitzats. Un àlbum de bodes? D’un naixement? Un aniversari? Tu decideixes. Jo et deixo les eines i t’ensenyo els coneixements perquè ho puguis fer amb les teves mans. T’asseguro que la satisfacció de crear i veure la teva peça finalitzada no te preu.

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem a fer un àlbum amb una tripa preparada per a aquest objectiu. L’àlbum de cada alumne tindrà els papers i estètica que cadascú prefereixi, ja es podrà escollir.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per fer la teva creació. Això inclou: paper estampat, cartrons, cola, tripa d’àlbum.
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Dossier amb explicacions i espai per prendre apunts
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient, paciència i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

 

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.