Detalls del taller

Data: 07/07/2022 - 07/10/2022

Hora: 10:00 - 14:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller de Cal·ligrafia Itàlica

Com pot ser ja saps, la caligrafia té una història molt extensa. És com un fil que va prenent diferents formes segons l’època i cada tipus de caligrafia trenca amb l’anterior forma per donar pas a una nova evolució.

En el cas de la caligrafia itàlica, va sorgir i es va difondre durant el Renaixement, just després de la gòtica, per cobrir la necessitat d’una escriptura que fos més fàcil i ràpida de realitzar. La intenció era poder lligar les lletres dins una mateixa paraula. De fet, la caligrafia itàlica es la precursora de la Copperplate (la típica caligrafia anglesa amb tantes decoracions i floritures que veiem a les pel·lícules).

T’animo a venir i que descubreixis la caligrafia itàlica i, amb ella, l’origen de la tipografia cursiva.

Què me’n dius? Vens?

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem la cal·ligrafia Itàlica a partir d’alfabets que ens proporcionarà la cal·lígrafa Carme Baltà. Durant les 4 hores del taller, aprendrem a controlar la pressió sobre el plumí, així com la direcció i la velocitat del traç de totes les lletres de l’abecedari; seguirem amb la lligadura entre lletres i aprendrem a realitzar les astes i extrems per aconseguir l’efecte característic d’aquesta cal·ligrafia.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per aprendre aquesta cal·ligrafia. Això inclou: paper per la cal·ligrafia, les pautes, plumí, portaplumí i diferents tintes
  • Atenció personalitzada
  • Dossier amb explicacions i espai per prendre apunts
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient, paciència i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

 

 

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.