Detalls del taller

Data: 27/05/2023

Hora: 10:00 - 14:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller de Cal·ligrafia Copperplate

Elegant. Tradicional. Amb estil.

Amb ella s’ha escrit el cos de la Declaració d’Independència dels Estats Units el 1779. I, va ser tan utilitzada, que es va convertir en l’estàndar que s’ensenyava als manuals de caligrafia. Només cal veure les pel·lícules ambientades en aquella època on surt gent escribint cartes. La Copperplate és una cal·ligrafia preciosa.

Actualment, se segueix utilitzant però amb una intenció més estilística. Perquè encara que hagin passat segles, la cal·ligrafia Copperplate no passa de moda i segueix mantenint i transmetent aquesta elegància que la caracteritza. És per això, que moltes vegades la veuràs en, per exemple, invitacions de casaments.

Aquest taller és un dels més demandats i dels que més agraden, ja que la rapidesa del traç en cursiva fa possible posar-la en pràctica i utilitzar-la en multitud d’ocasions.

Traç fi…

Traç ample…

Inconfusible.

Anima’t a experimentar i aprendre la técnica. ¡No te’n penediràs!

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem la cal·ligrafia Copperplate a partir d’alfabets que ens proporcionarà la cal·lígrafa Carme Baltà. Durant les 4 hores del taller, aprendrem a controlar la pressió sobre el plumí, així com la direcció i la velocitat del traç de totes les lletres de l’abecedari; seguirem amb la lligadura entre lletres i aprendrem a realitzar les astes i extrems per aconseguir l’efecte característic d’aquesta cal·ligrafia.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per aprendre aquesta cal·ligrafia. Això inclou: paper per la cal·ligrafia, les pautes, plumí, portaplumí i diferents tintes
  • Atenció personalitzada
  • Dossier amb explicacions i espai per prendre apunts
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient, paciència i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.