Detalls del taller

Data: 10/11/2022

Hora: 15:30 - 17:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Creativa - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller de Enquadernació amb Cintes Vistes – Creativa – Torn 1

Dins el món de l’enquadernació, com ja aniràs veient, hi ha molts tipus de cosits i tots tenen els seus avantatges. I aquesta no és una excepció.

Com el seu nom indica, l’enquadernació amb cintes vistes deixa visible la costura. Personalment, a mi m’encanta veure els cosits dels llibres: et mostren el treball que ha fet l’artesà i la seva bellesa es pot apreciar a simple vista (hi ha fins i tot alguns cosits que et permeten fer dibuixos amb el fil!). En aquest cas, afegim unes cintes que ens ajuden a subjectar i donen suport al llibre.

Un altre del avantatges que presenta aquest tipus d’enquadernació és que podem obrir el llibre completament a 180º, el que resulta molt útil si necessitem precisió i no trobar-nos amb corbes al paper.

No te preocupis si no tens experiència, nosaltres et guiarem en tot el procés perquè puguis endur-te a casa el teu llibre acabat i llest per omplir-lo.

Aquesta edició és especial pel Handmade Festival. L’entrada al festival no està inclosa, però el taller inclou tots els materials necessaris, així que no necessitaràs res més.

Vinga, apunta’t!

¿En què consisteix?

En aquest taller aprendrem la tècnica d’enquadernació amb cintes vistes. Durant l’hora i mitja anirem fent la nostra creació perquè al final puguis endur-te el teu propi llibre cosit i el puguis repetir a casa sempre que vulguis.

¿Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per crear el llibre. Això inclou paper estampat, cartrons, fil, agulles, cola, papers per la tripa.
  • Préstec de les eines professionals.
  • Atenció personalitzada.
  • Bon ambient i un temps magnífic dedicat a tu.

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.