Detalls del taller

Data: 19/02/2022

Hora: 10:00 - 14:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller de Lettering

D’acord. Entenem el que és la cal·ligrafia o, si més no, ens sona. La tipografia també ens vol sonar, però definir-la… I ja, si parlem de “Lettering”, ens perdem. O no?

Doncs no. Perquè saps més o menys per on va la cosa i nosaltres no deixarem que et perdis.

Mira.

Quan parlem de “Lettering” ens referim al dibuix de lletres que poden ser retocades diverses vegades fins a aconseguir la seva forma final. És a dir, aprendre “Lettering” no vol dir que criticarem la teva lletra i hauràs de millorar-la (no som ningú per jutjar ni som a l’escola!). I encara que pensis que tens una lletra “horrible”, pots fer “Lettering”. De fet, si vens, et demostrarem que tinguis la lletra que tinguis, et surtirà i t’ho passaràs molt bé!

La finalitat d’escriure i la del “Lettering” son completament diferents. I la finalitat del taller és passar-nos-ho bé i aprendre. T’ensenyarem a composar, dissenyar, decorar i afegir efectes a paraules i frases. Sona bé, oi?

Apunta’t, que t’esperem!

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem Lettering a partir d’alfabets que proporcionarà la calígrafa Carme Baltà. Aprendrem a dibuixar, compondre i donar efecte a noms, paraules i frases per aconseguir un bon Lettering i obtenir un bon relcam visual.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per a la teva creació
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Dossier amb explicacions i espai per prendre apunts
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient, paciència i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.