Detalls del taller

Data: 16/12/2023

Hora: 10:00 - 11:30

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller d’Embolicar Regals – Torn 1

Ai, el nadal!

Quants sentiments desperta. La majoria són bons: ens ajuntem, hi ha turrons, el caga tió, regals… bufff, els regals. Aquesta part pot ser estressant, no creus? Quin regal li faig? Li compro alguna cosa o intento fer jo algún detall? Li agradarà?

Amb aquestes decisions la veritat és que no et puc ajudar gaire, tot i que jo sempre acostumo a anar per tot allò fet a mà, pels detalls especials i amb significat o per les coses pràctiques. Tanmateix, amb el que sí puc ajudar-te és amb la tasca d’embolicar. Hi ha gent que sembla haver nascut amb un talent natural per embolicar regals, oi? Doncs, no, no t’ho creguis, tots hem après des de 0. Tots hem fet una “bonyiga” al principi i després hem anat millorant. Sobretot amb els regals que no son quadrats i tenen formes rares!

Aquesta és la teva oportunitat per aprendre i millorar noves formes d’embolicar els teus regals, per causar una bona impressió i que es vegin elegants.
El taller consistirà en una hora on aprendrem tres tipus d’embolcalls diferents:
– Embolcall amb acordió
– Sobre-bossa per regals amb formes irregulars
– Embolcall amb forma d’arbre per posar targetes

Utilitzarem paper craft perquè puguis aprendre i practicar sense haver de patir pel malgast de paper maco. T’emportaràs la tècnica apresa i podràs millorar la presentació dels teus regals.

Vine i eleva la categoria dels teus regals a un nivell superior!

 

Formulari d'inscripció

Taller complet!