Detalls del taller

Data: 22/10/2022

Hora: 10:00 - 13:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller d’Enquadernació Japonesa amb Tapa Dura

¿Has sentit a parlar de l’enquadernació japonesa?

Estic bastant segura que alguna cosa, per petita que sigui, has escoltat. I, si no, no et preocupis que ara sabràs per què és tan famosa: les enquadernacions japoneses són relativament senzilles, però d’inconfusible bellesa. I és que molts cops no fa falta cosir coses extravagants per a crear una obra que emocionin. Existeixen centenars d’exemples preciosos, d’una gran sensibilitat i delicadesa.

Podem dir que l’enquadernació japonesa és la porta a l’enquadernació artística. Però no t’aturis aquí: és l’entrada a tot tipus de cosits i oportunitats de confeccionar els teus propis quaderns.
Imagina’t: has fet uns dibuixos que per a tu són importants; potser has donat el pas i has començat a escriure; o tens les receptes de la teva àvia que no vols perdre. O, fins i tot, encara no saps com ompliràs els fulls, però saps que algún día els ompliràs amb alguna cosa especial.

Poder cosir-ho, enquadernar-ho tu i donar-li l’embolcall que es mereix et permetrà tenir una obra completament teva.

T’ho imagines?
No t’ho imaginis. Fes-ho.

I no et preocupis si no tens cap experiència. Deixa’ns ensenyar-te el camí i donar-te la clau d’aquesta porta. Apunta’t!

T’esperem!

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem la tècnica d’enquadernació japonesa, la seva història i el cosit. Durant les tres hores anirem fent la nostra creació perquè al final puguis emportar-te el teu propi llibre cosit i que puguis repetir-ho a casa sempre que vulguis.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per crear el teu llibre. Això inclou papers estampats, cartrons, fil, agulla, cola, papers per a la tripa.
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

Formulari d'inscripció

Taller complet!