Detalls del taller

Data: 10/11/2022

Hora: 17:00 - 18:30

Preu: 0.00 €

Lloc: Creativa - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller d’Enquadernació Japonesa – Creativa – Dijous Torn 2 (tarda)

¿Has sentit a parlar de l’enquadernació japonesa?

Si no, no et preocupis que ara sabràs per què és tan famosa: les enquadernacions japoneses són relativament senzilles, però d’inconfusible bellesa. I és que molts cops no fa falta cosir coses extravagants per a crear una obra que emocionin. Existeixen centenars d’exemples preciosos, d’una gran sensibilitat i delicadesa.

Podem dir que l’enquadernació japonesa és la porta a l’enquadernació artística. Però no t’aturis aquí: és l’entrada a tot tipus de cosits i oportunitats de confeccionar els teus propis quaderns.
Imagina’t: has fet uns dibuixos que per a tu són importants; potser has donat el pas i has començat a escriure; o tens les receptes de la teva àvia que no vols perdre. O, fins i tot, encara no saps com ompliràs els fulls, però saps que algún día els ompliràs amb alguna cosa especial.

Poder cosir-ho, enquadernar-ho tu i donar-li l’embolcall que es mereix et permetrà tenir una obra completament teva. I no et preocupis si no tens cap experiència. Deixa’ns ensenyar-te el camí i donar-te la clau d’aquesta porta. Apunta’t!

Aquesta edició és especial per a Creativa. L’entrada al festival no està inclosa, però el taller inclou tots els materials, així que no necessitaràs res més.

T’esperem!

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem la tècnica d’enquadernació japonesa i el cosit. Durant l’hora i mitja anirem fent la nostra creació perquè al final puguis emportar-te el teu propi llibre cosit i que puguis repetir-ho a casa sempre que vulguis.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per crear el teu llibre. Això inclou papers estampats, cartrons, fil, agulla, cola, papers per a la tripa.
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Bon ambient i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

 

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.