Detalls del taller

Data: 01/10/2022

Hora: 10:00 - 13:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller d’Enquadernació Tapa Solta

Tornem a un bàsic: l’Enquadernació en Tapa Solta (o “a l’anglesa” com també l’anomenen).

Segurament és la técnica que més veiem i no ens n’adonem, perquè normalment són els libres que hem vist “tota la vida” i ens sembla que tots són així.

De fet, són els que més s’assemblen als llibres industrials, que s’enganxen amb cola. Tanmateix, el mètode de la cola és la sol·lució ràpida, perquè els llibres haurien d’estar sempre cosits si volem que ens aguantin i tinguin una vida llarga.

L’enquadernació de tapa solta deu el seu nom al procediment que se segueix per la seva creació, i és que es fa en dues parts: per una banda, cosim la tripa i, per l’altra, fem la tapa. Per tant, abans d’ajuntar les dues parts, tenim… efectivamente, la tapa solta.

No es van complicar gaire amb el nom ????

Pel tipus d’enquadernació que és, s’utilitza en múltiples encàrrecs i l’elegància és sempre un factor comú en tots ells.

T’animes a aprendre la tècnica i poder enquadernar tots els teus llibres?

En què consisteix?

En aquest taller de 3 hores aprendrem la tècnica d’enquadernació en tapa solta. És una tècnica que permet molts dissenys i que desprèn elegància i presència. Amb ella podràs enquadernar tots els teus llibres al teu gust sabent que duraran.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per a la teva creació. Això inclou: tela d’enquadernar, cartrons, fil, agulla, cola, papers per a la tripa.
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

 

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.