Detalls del taller

Data: 18/11/2023

Hora: 10:00 - 13:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller d’Estoig de Doble Safata

Si hi ha alguna cosa que puguis afegir al teu llibre i que sigui el complement perfecte, això és sens dubte un estoig. Els estoigs no només guarden i protegeixen el teu llibre, si no que també son una molt bona oportunitat per poder donar ales a la creativitat. Pots jugar amb formes, colors i textures, de manera que l’experiència del llibre comença molt abans d’obrir-lo.

A mi, personalment, m’encanta. I d’entre tots els que es poden fer, en aquest taller su proposo aprendre l’estoig de Clamshell o de doble safata. És una de les maneres més elegants de protegir aquell llibre que tant estimes.

Les seves dues peces encaixen una dins de l’altre, com si fossin peces d’un trencaclosques, i quan l’obres, deixa el llom del llibre a la vista, per a que el puguis agafar amb comoditat.

T’ensenyaré la tècnica i faràs amb les teves mans un preciós estoig que podràs utilitzar amb els teus llibres preferits. Aprendràs també a prendre les mesures, que son sumament importants en aquest tipus de projectes, i els trucs que faran que aconsegueixis uns acabats perfectes.

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem la tècnica de l’estoig de doble safata, també conegut com estoig Clamshell. Durant les tres hores que dura el taller t’ensenyaré a planificar el teu estoig, prendre les mesures necessàries i fer realitat el teu estoig, passant també per tots els trucs que has de tenir en compte per poder tenir una peça final acabada perfecte.

Què inclou?

  • Tots els materials necessàris per crear l’estoig. Això inclou papers estampats, cartrons, cola, papers per l’interior…
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient i un temps magnífic dedicat a tu

Formulari d'inscripció

Taller complet!