Detalls del taller

Data: 13/01/2024

Hora: 11:00 - 12:30

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

MiniWork Àlbum amb Cordonet

L’enquadernació d’ull o el Buttonhole Stitch és una de les que, a simple vista, criden molt l’atenció. Té una cosa que destaca molt: el forat del llom!

Aquest llibre està estructurat a base de quadernets cosits al llom de la tapa pels dos extrems i deixa la tripa al descobert, just en mig. A més, la tapa admet molts patrons decoratius, per la qual cosa és perfecte com a llibre d’artista.

Les puntades es veuen al llarg de tot el llom i l’obertura que presenta també es pot anar modificant. Això vol dir que amb la mateixa tècnica pots aconseguir dos llibres completament diferents.

Et ve de gust venir, relaxar-te i aprendre amb tranquil·litat aquesta tècnica?

T’asseguro que l’espai que es crea al taller de Naikare és únic i voldràs repetir!

 

Passejant un día per Els Encants de Barcelona, vaig trobar un àlbum de fotografies bastant destrossadet, però del qual em va cridar la atenció la seva encuadernació. Amb molta astucia, s’unien els fulls i les tapes amb un cordó que, a més a més, decoraba l’àlbum. Doble funció. Sembla senzill, però t’asseguro que és molt vistós. Així que vaig pensar que us podria ensenyar a fer un àlbum d’aquest tipus, però per un motiu molt específic.

Ni la doble funció del cordó ni l’astucia vistosa de l’àlbum són la raó principal que em mou a voler ensenyar-vos aquesta tècnica. El que més m’agrada i crec que molts de vosaltres podreu aprofitar és que… l’àlbum et permet anar afegint fulls si el número incial que poses se’t queda curt.

És xulo o no? Doncs, vinga, anima’t, regala’t aquest temps i t’ensenyaré aquesta tècnica tan vistosa!

En què consisteix?

En aquest taller d’hora i mitja aprendrem la tècnica del cordó. Aquest taller és un Miniwork. Això vol dir que sortiràs igualment amb el teu llibre a la mà, però els passos que farem estaran simplificats perquè puguis aprendre el cosit en una hora i mitja.

A partir de 12 anys.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per a la teva creació. Això inclou: papers estampats, cartrons, fils, agulles, cola, papers…
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient, paciència i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

 

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.