Detalls del taller

Data: 18/11/2023

Hora: 12:00 - 13:30

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller de Lettering Nadalenc – Torn 2

S’acosta Nadal i ens tornem bojos amb els sopars, familia, amics, regals, dedicatories, postals… I arriba aquell moment. El moment en el que has d’escriure alguna cosa. Mires el rotulador. Mires al teu voltant, a veure si hi ha algú més que et pugui treure d’aquest embolic. I penses: “mmm… a qui conec jo que tingui bona lletra? He d’escriure això jo amb la meva lletra? S’entendrà? Quedarà bonic o semblarà que ho ha escrit un nen de 3 anys?”

Hi ha una solució i cada any l’enradereixes, però d’aquest any no passa: anem a aprendre a fer títols bonics d’una vegada!

Com? Doncs amb el Lettering.

Mira.

Per si de cas no ho havies sentit mai, quan parlem de “Lettering” ens referim al dibuxi de lletras que poden ser retocades diverses vegades fins a aconseguir la seva forma final. És a dir, aprendre “Lettering” no vol dir que criticarem la teva lletra i hauràs de millorar-la (no som ningú per jutjar ni som a l’escola!), si no que aprendràs a compondre, dissenyar, decorar i afegir efectes a les paraule, noms i títols. I encara que pensis que tens una lletra “horrible”, pots fer “Lettering”. De fet, si vens et demostrarem que, tinguis la lletra que tinguis, et sortirà i t’ho passaràs molt bé!

Como veus, la finalitat d’escriure i la finalitat del “Lettering” són completament diferents. I la finalitat del taller és passar-nos-ho bé i aprendre. Sona bé, oi?

Apunta’t, que t’esperem!

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem Lettering a partir d’alfabets que ens proporcionarà la cal·lígrafa Carme Baltà. Aprendrem a dibuixar, compondre i donar efecte a noms, paraules i frases per aconseguir un bon Lettering i obtenir un bon reclam visual.

Apte per a totes les edats.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per a fer la teva composició
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Bon ambient, paciència i un temps magnífic dedicat a tu

 

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.