Detalls del taller

Data: 07/05/2022

Hora: 10:00 - 13:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller d’Enquadernació Japonesa amb Paper Reciclat

Has sentit a parlar de l’enquadernació japonesa?

Si no, no et preocupis que ara sabràs per què és tan famosa: les enquadernacions japoneses són relativament senzilles, però d’inconfusible bellesa. I és que molts cops no fa falta cosir coses extravagants per a crear una obra que emocionin. Existeixen centenars d’exemples preciosos, d’una gran sensibilitat i delicadesa.

Podem dir que l’enquadernació japonesa és la porta a l’enquadernació artística. Però no t’aturis aquí: és l’entrada a tot tipus de cosits i oportunitats de confeccionar els teus propis quaderns.
Imagina’t: has fet uns dibuixos que per a tu són importants; potser has donat el pas i has començat a escriure; o tens les receptes de la teva àvia que no vols perdre. O, fins i tot, encara no saps com ompliràs els fulls, però saps que algún día els ompliràs amb alguna cosa especial.

Poder cosir-ho, enquadernar-ho tu i donar-li l’embolcall que es mereix et permetrà tenir una obra completament teva. I no et preocupis si no tens cap experiència. Deixa’ns ensenyar-te el camí i donar-te la clau d’aquesta porta. Apunta’t!

En aquest taller, a més, afegirem un extra de bellesa: paper reciclat.

El paper reciclat que utilitzarem serà especial, perquè estarà fet a partir d’un aliment concret. Al taller t’explicaré més sobre el paper que utilitzarem, però de moment puc dir-te que serà un d’aquests cinc: paper reciclat amb blat de moro, paper reciclat amb oliva, paper reciclat amb raïm, paper reciclat amb kiwi o paper reciclat amb citrus (llimona).

T’espero!

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem la tècnica d’enquadernació japonesa i el cosit i utilitzarem paper que ha estat reciclat a partir d’algun aliment. Durant les dues hores anirem fent la nostra creació perquè al final puguis emportar-te el teu propi llibre cosit amb paper reciclat i que puguis repetir-ho a casa sempre que vulguis.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per crear el teu llibre. Això inclou papers estampats, cartrons, fil, agulla, cola, papers reciclats per a la tripa.
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Bon ambient i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

 

 

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.