Detalls del taller

Data: 30/04/2022

Hora: 10:00 - 13:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller d’Enquadernació Secreta Belga

Quant de misteri en un sol nom, oi?

Doncs, si et dic la veritat… al començament, sí que era un misteri. I és que el nom d’aquesta enquadernació es diu “belga” per l’origen de la seva creadora y “secreta” perquè al principi no volia mostrar com es feia!

Tot i que amb alguns matissos. La història comença amb Anne Goy, la creadora d’aquest cosit, que tenia un objectiu clar: poder obrir el llibre completament, a 180 graus, però al mateix temps mantenir la simplicitat i bellesa del cosit japonés.

Quan ho va tenir, ho va ensenyar a molt pocs coneguts. El que passa és que… ja sabem com és el ser humà, i aquests coneguts ho van ensenyar a altres coneguts i, aquests, a més gent. I, com era d’esperar, al final es va popularitzar. A més, cal dir que la creadora no li va posar aquest nom originalment, sino Crisscross Binding (de l’anglès). Però així va ser com, poc a poc, va arribar a tots nosaltres.

Com totes les enquadernacions, l’enquadernació Secreta Belga té el seu encant i la seva història. I quina sort que al final no es quedés en “secreta” literalment, perquè ara podem gaudir d’aquest cosit tan elegant i bonic!

T’animes a seguir passant el secret?

¿En què consiste?

En aquest taller de 3 hores aprendrem l’Enquadernació Secreta Belga. És una tècnica que combina l’obertura de 180 graus d’enquadernacions com, per exemple, la Copta, però que visualment s’assembla a la japonesa.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per la teva creació. Això inclou: paper estampat, cartrons, fil, agulla, cola, papers per la tripa.
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Dossier amb explicacions i espai per prendre apunts
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient, paciència i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

Formulari d'inscripció

Taller complet!