Detalls del taller

Data: 12/02/2022

Hora: 10:00 - 13:00

Preu: 0.00 €

Lloc: Naikare - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller d’Estoig

Els estoigs per a llibres és una d’aquelles branques que no sempre es relacionen amb l’enquadernació, però que son especialitats molt afins.

Li dona un envoltori molt especial al llibre i el protegeix. A més, no fa falta que siguin estoigs d’un sol llibre: poden ser de dos, tres o quatres llibre per, per exemple, poder posar tota una saga junta. Però això no és tot. A mi la part que més em fascina dels estoigs es poder personalitzar-los amb la temàtica que es desitgi: ciència ficció, història, edat mitjana, fades…

Tot i així… no és or tot el que lluu perquè, encara que a primera vista sembli senzill, moltes vegades no ho és. Majoritàriament per les mesures: és essencial que els llibres encaixin fins i tot després d’haver-hi afegit tots els detalls.

En aquest taller t’ensenyaré com fer un estoig i que aconsegueixis fer-ne’n el teu propi. Podràs endur-te’l a casa i repetir-lo sempre que et vingui de gust!

Vine, va!

En què consisteix?

En aquest taller aprendrem a folrar i muntar l’estructura d’un estoig amb tapa, entenent tot el que s’ha de tenir en compte per no tenir problemes a l’hora de guardar els nostres llibres i que tanqui per complet. Un estoig amb tapa que no tanca bé, no és un bon estoig.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per fer l’estoig. Això inclou: paper estampat, cartrons, cola i pes.
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Dossier amb explicacions i espai per prendre apunts
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient, paciència i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.