Detalls del taller

Data: 20/11/2021

Hora: 10:00 - 13:00

Preu: 0.00 €

Lloc: MOB - Google Maps


Preguntes més freqüents

Taller llibre Monstre

Tu saps que els llibres tenen família? No és gaire comú que se sàpiga d’on venen, però hi ha a vegades que és tan òbvi que és impossible negar-ho.

Mira.

Ens podem trobar diversos casos:

  1. Que un llibre s’hagi format a partir d’un altre. En aquest cas, el llibre nou és família directe del llibre previ. Porta la seva tinta entre les pàgines.
  2. Que les característiques d’un llibre siguin molt moooolt semblants a un altre que coneixem. No tenim cap prova d’ADN, però és innegable.

Doncs, en aquest taller, parlem del segon escenari.

Coneixes el Monstruós llibre dels Monstres, de Harry Potter? Perfecte, perquè tindré el plaer de presentar-te el seu cosí.

No et preocupis, perquè no serà tan agressiu com el que tu has vist. No et mossegarà ni t’atacarà (ja he parlat amb ell perquè es comporti, almenys durant el taller). És més: no només te’l presentaré, sino que el crearàs i te l’emportaràs a casa. El teu propi Monstruós llibre dels Monstres.

Sona bé, oi? Doncs, a què esperes? No perdis el temps i reserva la teva plaça! T’esperem

En aquest taller crearem un llibre monstre inspirat en el Monstruós Llibre dels Monstres de Harry Potter. T’ensenyaré a fer una enquadernació simple i afegir-li efectes per donar-li volum i vida, com diferents teles per crear pèl i ulls perquè puguis creat tot tipus de criatures en els teus llibres.

Què inclou?

  • Tots els materials necessaris per a la teva creació
  • Accessoris a escollir
  • Préstec de les eines professionals
  • Atenció personalitzada
  • Dossier amb explicacions i espai per prendre apunts
  • Cafè i tè 😉
  • Bon ambient, paciència i un temps magnífic dedicat exclusivament a tu

Formulari d'inscripció

Inscripcions tancades.